Over LanePark

Over LanePark

LanePark biedt professioneel en deskundig advies op het gebied van fiscaliteit en administratie dienstverlening met persoonlijke aandacht voor uw onderneming of privé situatie. Wij voorzien u van het juiste belastingadvies, zorgen voor de aangifte van uw inkomens- en of omzetbelasting en verzorgen uw jaarrekeningen.

Door onze jarenlange ervaring bieden wij u een service van top kwaliteit en een breed scala aan diensten zonder daarbij de identiteit van u of uw onderneming uit het oog te verliezen. Door onze korte lijnen kunnen wij snel schakelen en inspelen op uw wensen voor zowel nu als de toekomst.

Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste wijzigingen op het gebied van belastingaangifte, voordelen en mogelijkheden binnen de wetgeving.

Wij bieden een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, zo is het voor u aantrekkelijk en voordelig uitbesteden. Wij vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Business2

Jouw eerste adviesgesprek, altijd zonder kosten!

Neem contact met ons op en plan een afspraak met onze belastingadviseur.

Uw belastingadviseur

Jeffrey van den Bosch
Belastingadviseur / Tax advisor

Jeffrey studeerde fiscale economie en is sinds 1998 gecertificeerd belastingadviseur van het College van Belastingadviseurs. Na de start van zijn loopbaan in 1981 bij de Belastingdienst en later bij een  van de big four organisaties en hierna bij een middelgroot advocatenkantoor, trad hij in 2008 in dienst bij NV Nuon Energy.

Gespecialiseerd als allround adviseur voor  ondernemers, DGA’s en vermogende particulieren. Hij is voornamelijk betrokken bij het opstellen van fiscale aangiften en de daaruit voortkomende advisering.  Daarnaast behoren het begeleiden van ruling vennootschappen en advies op het  gebied van stamrechtovereenkomsten en het bepalen van de belastingpositie van een onderneming (tax accounting) tot zijn werkgebied.

Praktijkgebieden:

  • Algemene fiscale praktijk;
  • Tax accounting;
  • Tax control framework / horizontaal toezicht;
  • Opstellen van jaarrekeningen.
Jeffrey

Inschrijven voor de nieuwsbrief?

Something went wrong. Please check your entries and try again.